Cabinet de psihologie

Cabinet individual de psihologie este o entitate juridica infiintata de un practician in domeniul consilierii psihologice, psihoterapiei si psihologiei muncii si organizationale cu studii aprofundate de profil.

Situat in sectorul 4 Bucuresti, zona Mitropolie – 11 Iunie, Cabinet psihologic ofera servicii de consiliere psihologica, psihoterapie, dezvoltare personala, psihologie a muncii.

Principiile de lucru care stau la baza proceselor terapeutice si de consiliere psihologica sunt de tip gestalt si experiential – restructurativ intr-o abordare complementara. Procesul de consiliere psihologica si psihoterapie este centrat aici si acum, pe ceea ce simte, gandeste, actioneaza clientul in prezent. Trecutul nu este interpretat, ca in alte orientari, ci adus si reconstituit in prezent.

Serviciile de consiliere psihologica, psihoterapie ale Cabinetului psihologic se adreseaza:

 • persoanelor adulte aflate in impas existential, stres, criza, trauma, incidente critice legate de comunicare, negociere, decizie si conflict;
 • cuplului si familiei aflate in dificultate, ce se confrunta cu abandonul, culpabilitatea, anxietatea de separare, conflicte si lupta pentru putere, inadecvare in comportament sex-rol, disfunctii sexuale si afective, violenta in familie, inautenticitatea, absenta intimitatii in relatia de cuplu;
 • grupurilor ce-si doresc cunoasterea, dezvoltarea si transformarea de sine.

Serviciile de dezvoltare personala, ale Cabinetului de psihologie se adreseaza atat companiilor in cautarea unui psiholog care:

 • sa identifice si sa potenteze resurse ale unor salariati sau/si a unor echipe de salariati cu scop de autoactualizare (C. Rogers),
 • sa stimuleze creativitatea , competenta profesionala si creatoare intr-un domeniu;
 • sa faciliteze constientizarea stadiului de dezvoltare in care se afla fiecare client.

Serviciile de psihologie a muncii se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor:

 • examen psihologic pentru medicina muncii;
 • evaluare psihologica la angajare, evaluare psihologica periodica, evaluare psihologica la reluarea activitatii si evaluare psihologica la promovare.
 • Rolul psiihologului (consilier psihologic, psihoterapeut) in demersul de rezolvare a unor crize existentiale, cunoastere de sine, dezvolatare si transformare este cel de insotire si catalizare a procesului.

Viziune, Misiune si Valori

Ritmul accelerat si transformarile economice produc cu aceeasi repeziciune transformari sociale, familiale si individuale. Omul dispune de resurse necesare sa faca fata acestor transformari printr-un proces continuu de autocunoastere, de activare a resurselor si de adaptare.

Misiunea definita este:

De a insoti Clientii in demersul lor de autocunoastere, dezvoltare si transformare.

 • Pentru a putea schimba ceva in viata noastra, e necesar sa ne cunoastem;
 • Pentru a putea dezvolta ceea ce avem, e necesar sa ne cunoastem;
 • Pentru a putea sa ne transformam, e necesar ne cunoastem;

Misiunea propusa de Cabinet psihologic se transforma in actiune si valoare fiindca competentele dobandite de-a lungul unor ani de formare sunt dublate de calitati umane: autenticitate si congruenta

Gradul de autenticitate si sanatate psihica a consilierului psihologic, a psihoterapeutului este variabila cruciala care determina devenirea clientilor.